5 Ocak 2010 Salı

Jumping Taste Buds Syndrome (JTBS)

Tehlikeli bi hastalık. Nasıl bulaşır? Eğer ortamda birden fazla yemek yapmayı seven, damak tadına önem veren insan varsa, biliniz ki bunlar taşıyıcıdır. Hastalığın akut hale geçmesi için bir çok değişik tetikleyici vardır. Bunlara bi örnek verecek olursak:

2 adet somon alınır. Güveçe konulur. Üstüne kırmızı biberdi yeni çekilmiş karabiberdi fesleğendi red pepperdı sarımsaktı bilimum rafta bulduğumuz ot konulur. Üstlerine minicicik tereyağı konulur. Fırına verilir. Arkadaş 150 derecede kendi halinde tatlı tatlı pişerkene yanına pilav yapılır şöyle birazcıcık tereyağıyla. Bi de ne bulduysam koydum salatasını kondurdu mu Kristoffer tamamdır. Somonlar pembiş pembiş olunca çıkarılır. Pilava da isterseniz Sweet Chili Sauce (Kristoffer gibi) isterseniz Sweet Chili Coconut Sauce (benim gibi) koydunuz mu....

Tamamdır arkadaş, bu yemeği tattıktan sonra (tabi eğer yaparken de bizim kadar keyif aldıysanız) siz de Jumping Taste Buds sendromuna yakalanmışsınız demektir.

Aramıza hoş geldiniz.


Jumping Taste Buds ile Sevişme ve Yayılmasını Sağlama Derneği Başkanı
Ayça the Contagious

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder